zondag 3 april 2011

Dan sta je bekend als: HET MEISJE MET DE ROZE HAREN

Dan zit je nu een blog te typen over je leuke haarkleurtjes terwijl je de afgelopen 2 maand zo je best hebt gedaan om je eigen kleur na bijna 4 jaar weer terug te krijgen... Lijkt me heel logisch toch?!
Zoals je ziet heb ik hier zwart haar. Dat is alweer een hele poos geleden. En dan wil je plots roze haar... juist hoe doen we dat? Na veel merken bleek geprobeert te hebben, van bruin tot oranje haar hebt gehad omdat het niet wil, dan eindelijk de oplossing: kleur 01 van color xxl. Na het over mijn zwarte haarbos te hebben verdeelt was het oranje en na nog een beurt geel. Geel is bijna blond dus nog even doorgezet...

Dan is het eindelijk heel licht moet je nog bedenken welke kleuren je erin wil, nou voor mij was dat natuurlijk  ROZE en groen/blauw.


 

 
Later werd het nog een paar keer roze.

Ook een keer rood oranje roze en paars tegelijk gehad door mijn hele haar, lekker vlammend maar was er helaas pindakaas zo uit.


Soms had ik alleen tijd het te bleken en geen vel kleurtje erin, dan was het gewoon goedkoop pornoblond. Voelde me dan ook altijd flink ongemakkelijk..
aaargh waarom zet ik deze foto online....









Mijn favoriete combi blijft nog wel blauw/groen en roze.


Het is natuurlijk erg leuk om de 4 weken een pakje bleek erin, en om de 4 weken een flesje stargazer ( merk felle kleurtjes) erdoor te doen, daarnaast nog te stijlen en fohnen... maar dan kun je nagaan je haar na bijna een jaar flink dood is. snik snik

Tot mijn grote verdriet dus toch maar de beslissing genomen om terug te gaan naar mijn eigen haarkleur. Hoe zag die er ook weer uit? :)


Dit is dus het resultaat, na een paar flinke behandelingen bij de kapper, omdat mijn eigen haar zo pigmentloos was ik het zelf niet eens meer kleuren kon, geen enkele haarverf pakte meer. Mijn krullen waren weg, mijn haar brak af en viel uit... DE KRIEBELS ZIJN ALWEER TERUG OM NU EEN ROZE PLUK TE NEMEN. Maar niet meer mijn hele haar......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten